Подаръчен комплет за сияйна кожа Cincinion - дневен и нощен крем

Подаръци: Подаръци за жени, Козметика, Здраве и красота.
В наличност Референция: 311
116.00 лв.
Добави бележка към продукта

CINCINION Premium Detox предлага цялостна 24-часова грижа за лицето, шията и нежната кожа около очите.
Всеки продукт за грижа за кожата е дерматологично тестван и приложим независимо от типа кожа.
Кремът CINCINION DAILY ROUTINE осигурява цялостна грижа за кожата през активните часове на деня. В дневния крем е включен овлажняващия комплекс PatcH2O™, чиито активни съставки доставят на кожата дълготрайна хидратация на кожата.Намиращите се в концентрата от охлюви алантоин, гликолова киселина, гликопротеини, незаменими аминокиселини, омега-6 и омега-9 мастни киселини и протеино-свързани минерални йони имат комбиниран детоксикиращ, регенериращ и ексфолиращ ефект, който спомага за възстановяването на сияйния вид на кожата. 

Нощният крем CINCINION NIGHT CARE съдържа обилно количество антиоксиданти и биоактивни вещества, които, помага на кожата да възвърне своята жизненост след целодневното ѝ излагане на екстремните условия на околната среда и заплахата от свободните радикали.

 

Покажи повече Покажи по-малко

1. Доставката на Тортите се извършва от наш специализиран превоз за да се запази цялостта на Вашата Торта и е в размер на 10лв за територията на София-Град.

2. Доставката на украсата е индивидуална и зависи от размера и сложността на декора и локацията. Нашите колеги ще Ви информират за стойността на доставката в случаите, в които тя не е включена в цената на декора.

3. Доставката на подаръците е с куриерска фирма Еконт или Спиди и е според ценоразписа на съответната куриерска фирма.

Цената на доставката НЕ Е добавена автоматично в общата сума на поръчката!

1. Политиката за Връщане на изложените продукти в раздел "Подаръци" е индивидуална за различните категории продукти и е описана в текста  под самия продукт. 

2. Вашата Торта и Украса са индивидуални поръчки и се изработват в един единствен брой само и единствено за Вас.

3. При поръчка на Торта или Украса Вие правите АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ.

4. Вие имате право да отмените поръчката за Торта или Украса от 5 до 7 дни преди датата на доставка (преди да сме започнали изработката на Вашата торта). В противен случай авансовото плащане НЯМА да бъде възстановено, тъй като ние вече сме започнали Вашата индивидуална поръчка.

Благодарим за разбирането и коректността от Ваша страна.