Полет с жирокоптер

Подаръци: Подаръци за жени, Козметика, Здраве и красота.
В наличност Референция: 322
240.00 лв.
Добави бележка към продукта

Това, което прави летенето с жирокоптер едно невероятно изживяване, е изключителната му маневреност, която предоставя възможност да се лети на всевъзможни височини и места. Вие избирате дали да летите на височина от 5, 50, 150 или 2000 метра височина и с каква скорост. Ако искате да се насладите на невероятните гледки от специфичен ъгъл, ще имате тази възможност, тъй като жирокоптерът може да се движи изключително бавно.С други думи, можете да сте сигурни, че изживяването ще е великолепно. Нещо друго, в което можете да сте убедени, е вашата сигурност. Въпреки малките си размери, жирокоптерът е една от най-безопасните летателни машини.
Цената от 240 лева е за 20  мин.

 
 
 

1. Доставката на Тортите се извършва от наш специализиран превоз за да се запази цялостта на Вашата Торта и е в размер на 10лв за територията на София-Град.

2. Доставката на украсата е индивидуална и зависи от размера и сложността на декора и локацията. Нашите колеги ще Ви информират за стойността на доставката в случаите, в които тя не е включена в цената на декора.

3. Доставката на подаръците е с куриерска фирма Еконт или Спиди и е според ценоразписа на съответната куриерска фирма.

Цената на доставката НЕ Е добавена автоматично в общата сума на поръчката!

1. Политиката за Връщане на изложените продукти в раздел "Подаръци" е индивидуална за различните категории продукти и е описана в текста  под самия продукт. 

2. Вашата Торта и Украса са индивидуални поръчки и се изработват в един единствен брой само и единствено за Вас.

3. При поръчка на Торта или Украса Вие правите АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ.

4. Вие имате право да отмените поръчката за Торта или Украса от 5 до 7 дни преди датата на доставка (преди да сме започнали изработката на Вашата торта). В противен случай авансовото плащане НЯМА да бъде възстановено, тъй като ние вече сме започнали Вашата индивидуална поръчка.

Благодарим за разбирането и коректността от Ваша страна.