Козметиката винаги е подходящ подарък за Рожден ден

Лечебната сила на охлювите е позната още от древни времена, когато хората са лекували всякакви кожни инфекции, рани и белези със смачкани охлюви, които са поставяли върху проблемното място. Всички проблеми по кожата изчезвали, Като с магическа пръчка, благодарение на слузта, която охлювите отделят. Различни институти започват да правят изследвания и се оказва, че екстрактът от охлюви съдържа изключително ценни за кожата компоненти, като еластин, колаген, хиалуронова киселина, алантоин, гликолова киселина, витамин A,C и E – всички съставка необхидими за подмладяващата козметика.

Не е нужно да направиш нещо велико, за да оставиш трайни следи, а само низ от малки добрини…

Слузта предотвратява стареенето на кожата, спомага за образуването на колаген и еластин и предпазва кожата от вредното въздействие на околната среда. Естествените антибиотици, които се съдържат в слузта помагат при борбата с инфекциите причиняващи акне. Гликолиновта киселина от своя страна служи, Като пилинг и премахва мъртвите клетки от кожата и спомага за заличаването на стрии и белези.

Най-общо казано каквито и кожни проблеми да имате може да ги разрешите със слуз от охлюв и точно за това сме ви подбрали най – добрите продукти на пазара, притежаващи 100% слуз от охлюв 🙂

Други Блог