Арка от балони

Украси: Украса за момичета, Украса за изписване на бебе, Украса за погача, Украса за първи рожден ден, Украса за рожден ден, Украса за жена.
В наличност Референция: 199
0.00 лв.
Гирлянд от балони за рожден ден. Украса за рожден ден на момиче и момче. Украса от балони за погача. Украса от балони за кръщене
Торта за жена Chanel
Торта за рожден ден за жена Chanel, Торта за момиче, Торта за деца, торта за рожден ден, торта по поръчка

Украса от балони за рожден ден. Подходяща украса момиче и момче. Гирлянд от балони. Украса за първи рожден ден. Украса за погача. Украса за кръщене. Цената включва цялостния декор от снимката.

Цената на доставката е индивидуална и ще бъде уточнена с Вас когато е изяснен целия декор и локацията. Доставката се извършва от наш специален екип за да се съхрани визията на декора. Изработката на Вашата индивидуална Украса отнема от 3 до 5 часа в деня на събитието. 

Моля направете Вашата поръчка поне 20 дни преди желаната дата за доставка.


Украсата на снимките е примерна. Името на рожденника също. Ако искате Вашата тематична украса да изглежда по-различно, моля свържете се с нас за да уточним всички Ваши желания и да изберем най-подходящия декор за Вашия повод.

Покажи повече Покажи по-малко

1. Доставката на Тортите се извършва от наш специализиран превоз за да се запази цялостта на Вашата Торта и е в размер на 10лв за територията на София-Град.

2. Доставката на украсата е индивидуална и зависи от размера и сложността на декора и локацията. Нашите колеги ще Ви информират за стойността на доставката в случаите, в които тя не е включена в цената на декора.

3. Доставката на подаръците е с куриерска фирма Еконт или Спиди и е според ценоразписа на съответната куриерска фирма.

Цената на доставката НЕ Е добавена автоматично в общата сума на поръчката!

1. Политиката за Връщане на изложените продукти в раздел "Подаръци" е индивидуална за различните категории продукти и е описана в текста  под самия продукт. 

2. Вашата Торта и Украса са индивидуални поръчки и се изработват в един единствен брой само и единствено за Вас.

3. При поръчка на Торта или Украса Вие правите АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ.

4. Вие имате право да отмените поръчката за Торта или Украса от 5 до 7 дни преди датата на доставка (преди да сме започнали изработката на Вашата торта). В противен случай авансовото плащане НЯМА да бъде възстановено, тъй като ние вече сме започнали Вашата индивидуална поръчка.

Благодарим за разбирането и коректността от Ваша страна.
 
Торта за жена Chanel
Торта за рожден ден за жена Chanel, Торта за момиче, Торта за деца, торта за рожден ден, торта по поръчка