Украса от балони с Мечо Пух

Украси: Украса за момчета, Украса за момичета, Тематична украса с любими герои, Украса за първи рожден ден, Украса за рожден ден.
В наличност Референция: 183
0.00 лв.
Украса от бални с Мечо Пух. Украса за детски рожден ден. Украса с балони за момиче и момче. Украса с Мечо Пух

Украса от балони с Мечо Пух . Подходяща украса за детски рожден ден. Украса, подходяща за момиче и момче. Любимите герои от анимационните филми или нежна тематична украса могат да направят празника на вашето дете специален. Цената включва цялостния декор от снимката.

Цената на доставката е индивидуална и ще бъде уточнена с Вас когато е изяснен целия декор и локацията. Доставката се извършва от наш специален екип за да се съхрани визията на декора. Изработката на Вашата индивидуална Украса отнема от 3 до 5 часа в деня на събитието. 

Моля направете Вашата поръчка поне 5 дни преди желаната дата за доставка.


Украсата на снимките е примерна. Името на рожденника също. Ако искате Вашата тематична украса да изглежда по-различно, моля свържете се с нас за да уточним всички Ваши желания и да изберем най-подходящия декор за Вашия повод.

Покажи повече Покажи по-малко

1. Доставката на Тортите се извършва от наш специализиран превоз за да се запази цялостта на Вашата Торта и е в размер на 10лв за територията на София-Град.

2. Доставката на украсата е индивидуална и зависи от размера и сложността на декора и локацията. Нашите колеги ще Ви информират за стойността на доставката в случаите, в които тя не е включена в цената на декора.

3. Доставката на подаръците е с куриерска фирма Еконт или Спиди и е според ценоразписа на съответната куриерска фирма.

Цената на доставката НЕ Е добавена автоматично в общата сума на поръчката!

1. Политиката за Връщане на изложените продукти в раздел "Подаръци" е индивидуална за различните категории продукти и е описана в текста  под самия продукт. 

2. Вашата Торта и Украса са индивидуални поръчки и се изработват в един единствен брой само и единствено за Вас.

3. При поръчка на Торта или Украса Вие правите АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ.

4. Вие имате право да отмените поръчката за Торта или Украса от 5 до 7 дни преди датата на доставка (преди да сме започнали изработката на Вашата торта). В противен случай авансовото плащане НЯМА да бъде възстановено, тъй като ние вече сме започнали Вашата индивидуална поръчка.

Благодарим за разбирането и коректността от Ваша страна.