Преслава Кетъринг

Преслава ЕООД е дружество, което предлага на своите клиенти най-добрите кетъринг услуги.

Мисията ни е да задоволим всеки Ваш каприз с кетъринг услуги, които следват световните тенденции. Разполагаме с екип от професионалисти, винаги готови да ви предложат оригинални идеи и безупречно изпълнение.

Класическо, нестандартно, семпло или наистина грандиозно, Preslava Catering ще превърне всяко събитие в уникално преживяване за Вас и Вашите гости, а атрактивното представяне, вкусната храна и доброто настроение дълго няма да бъдат забравени.

Налагаме нови стандарти в кулинарната естетика. Кетъринг – за нас това е изкуството да изваеш събитие – форма, завършена до последния детайл. А ние от Преслава ЕООД практикуваме това изкуство с въображение и професионализъм.

Резултатът: атрактивно представяне и безупречен вкус. Винаги интересни решения, неизменно качество и перфектно настроение – това предлагаме ние от Преслава ЕООД на нашите клиенти. С Преслава ЕООД Вашият празник е райска наслада за всички сетива.

Сватба, фирмено парти, юбилей – всеки важен за Вас повод, официален или личен, можем да превърнем в незабравимо събитие. Персоналното отношение към клиента за нас е на първо място. Внимание и уважение към всеки вкус и предпочитания, независимо от възрастови и културни различия.

За нас всеки клиент е специален, всяко събитие е неповторимо и уникално.

Разнообразието е голямо, неизменни са принципите: винаги качествени и пресни продукти безупречно спазване на хигиенните норми стриктна реализация на предварително договорения 

Нагоре