Пицария Мама Мия

Пицария Мама Мия е марка с над 18-годишна традиция и, смеем да твърдим, великолепна репутация.

Тази репутация не е случайна–за нас насладата от пиците, пастата, подправките и автентичният вкус на стара Италия са повече от религия.

Ние приготвяме храната с внимание и стил,директно почерпили вдъхновение от многобройните си посещения на Апенинския полуостров.

Някои от тях си бяха истински изследователски експедиции в търсене на традиционни, уникални похвати на местни майстори-готвачи.

Както научихме от нашия добър приятел Масимо Орио, главен майстор в гостилница Гато Росо в южния град Таранто, в областта Апулия, няма нищо по-хубаво от кухнята на мама–ако искате един-единствен съвет, винаги гответе със страст и по домашному, с най-добрите пресни продукти. Защото по домашному е най-хубаво.

Следваме неотлъчно този негов съвет и до днес .Разбира се, за нас най-важни си остават la gente–хората, които ни гостуват.

Ние държим на топлотата в отношенията, уюта на изживяването и старателното обслужване–защото няма нищо по-хубаво от класическа южна италианска кухня в приятелска обстановка, сервирана с внимание към детайла. Гордеем се, че нямаме "просто клиенти", а съмишленици-за които винаги готвим с вдъхновение.

Ние се стараем всяко Ваше гостуване в ресторант от веригата Мамма Миа да се превърне в автентично изживяване, от което остават вкусни спомени–за да можем да ви посрещаме отново и отново.

И тъй като държим да сме близо до Вас, дори когато не сме заедно в нашите ресторанти, предлагаме и бързи доставки до Вашия дом.

Защото никога не забравяме Масимо и неговото "по домашному".

През 2009г. компанията е сертифицирана по ISO 9001:2008–международен стандарт за качество, поставящ постоянни високи изисквания и гарантиращ непрекъснат контрол върху всички процеси, с цел да бъде осигурено предлагането на продукт с постоянно високо качество, който да отговори на изискванията на нашите клиенти, като се стреми към непрекъснато повишаване на тяхната удовлетвореност.

Нагоре