Ресторант Табиет - гр. София

В ситуацията на все по-динамично ежедневие и силна конкуренция, доказаните класа и традиция, които устояват на предизвикателствата на времето, са изключителна ценност. Табиет е сред малкото класически ресторанти с градина в София, които могат с цялата си история и развитие да отстояват позицията на един от любимите ресторанти на жителите и гостите на столицата.

Вече 11 години Табиет съчетава богато меню с висококачествени ястия и напитки, перфектно обслужване и лично отношение към всеки посетител на двете стилно декорирани зали. А прекрасната градина на ресторанта през лятото предлага уют и спокойствие сред шума на големия град.

Менюто на ресторанта включва интернационална кухня, приготвена с най-качествените продукти, които главният готвач лично подбира вече повече от десетилетие. Сред непреходните класики са „Агнешко печено“, „Магданозени кюфтенца“, табиетлийски специалитети като „Говеждо Блек Ангъс“, „Свинско джоланче по баварски“, „Банска капама“ и „Родопски сарми“.

Ресторантът винаги има с какво да изкуши както редовните си посетители, така и новите си клиенти. Менюто се обновява всеки сезон с актуални предложения и акценти. Специално за лятото, в него са включени пресни риби (лаврак, ципура, сафрид, зарган, милокоп, бакаляро, фагри) и морски дарове, както и специфични екзотични салати.

Обедното меню е различно всеки ден. На клиентите се предлага разнообразие и изискано съчетание от добре подбрани предястия, основни ястия и свежи десерти.

Всичко това може да бъде съчетано с богата селекция от над 120 вина от всички лозаро-винарски региони на България и някои изпитани и подбрани с вкус вина от Италия, Франция, Нова Зеландия, Испания и Южна Африка.

Табиет е подходящ както за бизнес срещи, обеди, вечери или официални тържества, така и за частни срещи, събирания с приятели, или роматични вечери в елегантна обстановка.

Ресторантът разполага с две закрити зали. Едната е в старинен италиански стил "Рустик", с 80 места с приглушена светлина и камина предлагаща уютна семейна обстановка. Другата зала е в съвременен стил със 75 места, където се преплитат модернизъм и средиземноморски елементи, с малко "Ар деко". В допълнение към всичко това е закритата тераса, изцяло в средиземноморски стил, с 46 места и уютен дизайн, която предлага на любителите на вечерите навън защита от изненадите на времето.

За горещите летни дни и вечери, Табиет Ви кани и в прохладната си лятна градина с 80 места в 12 елегантни бели шатри. Далеч от шума на града, сред оазис от тишина и високи зелени борове, всеки обед и вечеря се превръщат в специално събитие. Белите покривки в градината са в синхрон с тоновете на лятото и носят усещане за спокойствие, съвършенство и завършеност на чудесната атмосфера.

За прекрасното настроение на посетителите, освен раздвижения интериор, допълнително допринася и добре подбран музикален фон, както и първокласният и дискретен сервиз, съчетан с топло лично отношение към всеки клиент.

За желаещите да пренесат изкушенията от ресторант – градина “Табиет” на частното си парти, личен празник или фирмено събитие, могат да се възползват от предложенията на “Кетъринг Табиет” и невероятните произведения на сладкарската работилница с марка “Табиет”.

 

За контакти:

 град София,бул.Джеймс Баучер 76, 

 02/96 96 96; 0888 300 304

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 www.tabiet.com

 

Нагоре