Модна къща „РОШАВАТА ГАРГА”

 

Модна къща „РОШАВАТА ГАРГА” е основана през 1991 г. от Албена Александрова.

Девизът й „Aко ще е гарга, да е рошава!”.

Собственик и главен дизайнер на Рошавата гарга, Албена Александрова е позната със свой собствен стил и тенденции, които налага в българската мода. Може да се каже, че тя има своя „рошав” стил - артистичен и неповторим.

Вече години наред „Рошавата гарга” предлага на своите клиенти две модни линии - официални и всекидневни облекла. Същите могат да бъдат изпълнени и по поръчка.

Предлагат се в бутик „Рошавата гарга", основан 1998 г.

От 1998 г. Албена Александрова е официален представител за България на водещи френски марки - Ив Сен Лоран, Соня Рикел, Нина Ричи и Кастелбажак. Колекцията от елитни марки се допълва от Жан Луи Шерер, Ханая Мори, Кашарел, Сагае и много други.

От 2005 г. Рошавата гарга представлява немската марка „NIKOWA", италианските „Germano Zama” и мъжката KUSS за нашия пазар.

От 2009 г. пуска своя мъжка марка с лого RG на българския пазар.

От 2013 г. е представител на холандската дамска марка „Yoek” plus size 46-60. Повече от 30 г. „Yoek” разработват специални конструкции за пищни дами и тяхното мото е „Извивката е секси".

От 2001 година Албена Александрова създаде статуетка „Златна Гарга", изработена от известния бижутер Анжело Красини.

Станала вече традиция, всяка година тя връчва две награди за признателност - Клиент на годината на Модната къща и за най-силно медийно отразяване на Рошавата гарга.

 

МОЖЕТЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ НА:

гр. СОФИЯ, ул."АКСАКОВ" 15, ет.2

 

телефони:

+359 879 43 43 95

 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

РАБОТНОТО НИ ВРЕМЕ Е

ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК

9,30 ч.  до 19,00 ч.

Нагоре