Модна къща "ВАНИТТА"

"Чрез модата представяш себе си пред света, особено днес, когато комуникацията между хората е толкова бърза. Модата е универсален език."

Модна къща "ВАНИТТА" изработва дамско облекло вече повече от 20 години, както за българския, така и за международния пазар.

Дизайнер на Модна къща ВАНИТТА и собственик Гергана Петрова държи на високо качество и собствен стил и се стреми да създава широк диапазон от модели, които носят собствения и почерк и креативност, подчертани във всяка уникална кройка. Бранда "Ванитта" лесно се разпознава защото е създаден с много любов, в търсене на баланса между практичното и желаното, между екстравагантното и класическото.

Много е трудно в свят, в който вече всичко е открито, изработено и наложено от модата, да твориш и създаваш модели със собствен дух и стил.

Екипът на модна къща Ванитта се стреми всеки ден да очарова, както своите клиенти, така и търговците на едро, с нови стилни колекции, съобразени със съвременните модни тенденции като използва изключително качествени платове и материали – памук, лен, коприна, вълна и естествена кожа. Колекциите на Ванитта включват: поли, блузи, къси рокли, дълги рокли, туники, дамски костюми от две или повече части, клинове, панталони, жилетки, пелерини, палта, якета, тениски, чанти.

 

Фирмен магазин - "Ванитта"

гр. София, кв. Кръстова вада, ул. Асен Йорданов №61 (до МОЛ "Paradise", кв. Хладилника)

Дизайнер и управител: Гергана Петрова, GSM: +359889443352

Мениджър продажби: Симона Вълчева, GSM: +359879899971

Телефон за контакт с нас: VANITTA - Office: +359888110254

E-mail: 

Нагоре