Топ дизайнера София Борисова съветва как да сте неотразими

Баловете наближават, сред пренаситения пазар и възможности за избор, пред бъдещите абитуриентки се появява проблемът – как да се справят в лабиринта от модни възможности, предложения и капани? Решението е едно – модният специалист, който ще размотае кълбото на вашите фешън съмнения и ще ви изведе на правилната пътека към съвършената визия.На арената на висшата мода в България, разбира се са колекциите на София Борисова. Младите дами, избрали тоалет на талантливата дизайнерка, със сигурност ще впечатлят съучениците и гостите на бала си. В най-новите си колекции, модната диктаторка развива темата за женствеността, съвършенството на силуета и непринудения, скрит сексапил. Вплела в моделите едновременно най-новите световни тенденции и силата на класиката, София Борисова е създала шедьоври за младите девойки, с които смело да престъпят прага от детството към зрелостта.

Дизайнерката съветва бъдещите абитуриентки да съобразяват изборът на тоалет със своята фигурата, също така с цвета на косата, кожата и височината си. Особено внимание трябва да се обърне на кройката - дългите и прилепнали рокли, тип русалка, са подходящи за високи и слаби дами с по-тесен ханш. Момичетата с по-заоблени форми е добре да заложат на А силует или разкроена рокля, която ще подчертае талията и ще прикрие извивките на ханша. 

Дългите тесни рокли по тялото с голи рамене, ефектен гръб, с цепка, разкриваща крака, както и фееричните рокли, изработени от ефирни, естествени материи са предпочитани от младите дами. Тези тоалети загатват женствеността, придават романтика и нежност.Приятната на допир материя, правилно подбания силует, лек грим, малки обеци и красива прическа ще завършат визията по чудесен начин! Ако изберете абитуриентска рокля с изчистена кройка, то можете спокойно да добавите по-бляскави бижута, обувки или чанта. 

Късите секси рокли, както тези по тялото, така и разкроените пък ще дадат свобода и комфорт при танците, те също са лидер сред изборът на тоалет.

 

Източник: beauty.fashion.bg

Нагоре