Новини

Курс по маникюр, ноктопластика (UV гел) и ноктопластика (изграждане с екстремни форми с UV гел)

1.Курс по маникюр - въведение, видове маникюр, декорации, работа с хибриден лак, изпит

2. Курс по ноктопластика (UV гел) - видове ноктопластика, ноктопластика с удължител и гел и UV лампа, перманентен френски маникюр с гел и UV лампа.

3. Курс по ноктопластика (изграждане с екстремни форми с UV гел) - Въведение в ноктопластика с екстремни форми и изграждане с UV гел, задължителни стъпки при изпълнение на ноктопластиката с екстремни форми и изграждане с UV гел, ноктопластика с екстремни форми и изграждане с UV гел.

На края на курса успешно завършилите получават сертификат за професиомално обучение и възможност за започване на работа веднага.

За повeче информация: 0887 355 289

 

Balovete.bg  подаряват 10 абитуриентски бала през 2018г. В инициативата ще бъдат включени всички софийски училища, като 10 от техните възпитаници в затруднено положение, ще имат възможността да изживеят емоцията от бала на мечтите си. В този подарък са включени всички необходими за един приказен бал нужди – грим, прическа, тоалет, бижута и луксозен автомобил.

Екипът на Balovete.bg има повече от 10 години стаж в организирането на балове и събития в София и страната. Последните няколко години на Balovete.bg са се доверили абсолвенти от всички големи универитети в София - Софийския, Техническия, Медицинския, УНСС и Академията на МВР.

Благодарение на дългогодишния си опит Balovete.bg реши да зарадва нуждаещи се абитуриенти с пълната организация на техния бал. Кампанията ще бъде подкрепена от известни личности, които ще допринесът за прекрасното изживяване. 10 момичета и момчета от столичните училища ще бъдат избрани и одобрени с помощта на директорите на училището им и техни връстници.

Парижкото Моторшоу е едно от най-големите по принцип и най-голямото за Eвропа за 2016г. Тази година модните тенденции бяха подминали някои от шандовете на Mondial de LAutomobile в столицата на модата. От кецове и анцузи през еспадрили и дънки до спортни роклички и докато се стигне до изисканите черни вечерни рокли и високи токчета на щандовете на 4-5 изложителя. Прави впечатление че големите бранове се бяха постарали по-малко за това как изглеждат хостесите им – лицата на техния шанд. Въпреки всичко споменато изложението бе посетено от повече от милион зрители за всичките 16 дни. Дано скоро и по нашите ширини се провеждат повече и по-значими за Европа събития.  

Мъжката модна фиеста, или месецът на мъжката мода, представящ колекциите пролет/лято 2016 и подсказващ какви ще са модните настроения догодина по време на балове 2017 приключи. Финалът му бе не къде да е, а в Париж. Обикновено най-силното събитие в тазгодишния моден календар бе седмицата на модата в Париж. Мъжка мода пролет / лято 2017 г. не мина без грешки. Много критици изказаха мнение, че е един от най-лошите сезони за мъжки облекла, които бяха виждали от години. Въпреки това показаното там е част от тенденциите за цялата следваща година. Искрящи цветове, флорални мотиви и пъстроцветни щампи бяха на пиадестал на част от модните гурута тази година.

Ще се опитаме да сме Ви полезни, като постоянно Ви информираме за това, което представят дизайнерите в колекциите и това, което представят истинските консуматорите на модата по клубовете и специално за балове 2017. В днешно време модните тенденциибързо се променят при наличието на много канали за информация, напредъка на социалните мрежи скъсява връзката между дизайнери и потребители а стрийт стайл звездите имат сериозно влияние както върху създателите, така и върху последователите на модата. 

#ТвоятАбсолвентскиБал

Страница 1 от 2
Нагоре