Колеж по Бизнес Администрация

Колежът по бизнес администрация има договорни отношения с Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите – Пловдив за административно и информационно обслужване на кандидат-студенти и студенти, за технологичното и техническото осигуряване на обучението в дистанционна форма.

Колежът по бизнес администрация-София има държавно признат лиценз от Министерството на образованието, младежта и науката (ЗАПОВЕД № РД-14-25 от 29 март 2012г., ДВ бр.30 от 17.04.2012г.) и издава държавно признато свидетелство и диплома.

Защо да избера КБА

Желая да се обучавам в среда, в която приоритет е осигуряването на успешна реализация.

Ще се обучавам в съвременна база, позволяваща използването на иновационни методи, продукти и образователни технологии.

Опитни преподаватели от областта на икономиката и мениджмънта поднасят по достъпен и практичен начин най-новото от областта на националната и световна икономика и управлението.

Обратната връзка е важна за мен, моето мнение се цени.

Получавам винаги съдействие и подкрепа при възникване на въпроси, свързани с моето обучение, участието ми в стажове, европейски проекти и програми.

Ще бъда заобиколен от приятелски настроени и силно мотивирани хора.

Какво още прави КБА за мен

Иновация е ключовата дума, залегнала в програма 2020 на Европейския съюз. Тя ще бъде ключова и в моето обучение, защото достъпът до качествено образование е неизменно свързан с нови технологии.

Колежът по бизнес администрация, чрез Институт по бизнес администрация и съвместно с Институт за образование и мениджмънт участва ежегодно в множество Европейски програми и проекти. Аз ще бъда част от тях.

 

Контакти

София, ул. „Владимир Динчев“ 120П

02/824 18 52

0875 155376; 0887 60 70 88

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Работно време:
Понеделник – Петък от 9.00 – 16.00ч.
Нагоре